Jij kiest

Paul Coolen, Heuvelstraat 82 3550 Heusden-Zolder

011/57.23.43 paul.coolen@telenet.be

Een geboren en getogen inwoner van Heusden-Zolder, dat ben ik, Paul Coolen. En ik maak me zorgen,  zorgen die niet kunnen wachten tot morgen want morgen is nu!

Het toenemend autoverkeer maakt onze gemeente tot een onveilige plek om te leven en te bewegen. De auto steekt de fiets voortdurend stokken in de wielen. Ouders denken twee keer na vooraleer ze hun kroost fietsend naar school sturen. Op zondag denken we onze buur die ook om broodjes bij dezelfde bakker gaat, sneller en slimmer af te zijn door in onze auto te springen. Onze trouwe vierwieler brengt ons ronkend naar ons werk en terug, maar ook in onze vrije tijd blijft het ons voorkeursvehikel.

Of het nu lange of korte afstanden zijn die we te overbruggen hebben, we koesteren de valse illusie dat we tijd winnen, gezeteld in onze verstelbare zetels, zware voet in aanslag op de gaspedaal!

De zeldzame uitzonderingen bevestigen de regel van King Car!

LEES MEER ..

 

 

Kick-off-vergadering op 29 januari 2019

Kick-off


Fietsersbond heeft nu ook een bestuur

fietsersbond bestuur

Aansluitend bij de oprichtingsvergadering van de Fietsersbond Heusden-Zolder, vorige maand, is nu ook de stuurgroep voor het eerst samengekomen.

Daarbij is ook het bestuur verkozen en samengesteld. Het zijn Paul Coolen (voorzitter), Trees Verhelle (secretaris), Ellen Haenen (rekenplichtige) en verder Julien Maebe, Danny Wendelen, Gijs Dayers, Johan Snyders, Fons Caubergs en Tony Gijbels.

Ze legden ook de streefdoelen vast met als prioriteit het functioneel fietsen naar de winkel en over de korte afstanden.

(bron Heusden-Zolder.eu)