FIETSER VAN DE WEEK

Thomas Reynders

woensdag, 22 mei 2019

Thomas Reynders woont in de Exelgaarden en fietst elke dag naar de gemeentelijke werkplaatsen.

Van daaruit vertrekt hij dan met zijn collega’s van de groendienst naar één van de perken en plantsoenen om ze netjes te houden.

Wind, regen, sneeuw of ijzel, niets houdt deze jongeman van de fiets.

De Fietsersbond blijft zoeken naar fietsers om wekelijks in de kijker te zetten.

Wil je iemand nomineren? Mail dan naar paul.coolenAfbeelding verwijderd.telenet.beWil je ook een fietser van de week nomineren? Mail dan naar paul.coolen@telenet.be.
Zorg wel voor een goede, liggende foto.Bron: Internetgazet heusden-zolder.eu

 • woensdag, 15 mei 2019

  Freddy Mantels uit de Naaldert is erg actief bij Sint Vincentius en hij neemt voor al zijn korte verplaatsingen de fiets.

  Zo moet er ook alweer een auto minder door de nauwe straten van de Mommeplas-wijk waar Sint-Vincentius ligt.

  Trouwens, Sint-Vincentius, waartoe ook de Mammies behoort, zet zich samen met vzw De Koepel en het OCMW in voor de bestrijding van de armoede. En dan werken ze vaak met mensen voor wie sowieso de fiets het enige verplaatsingsmiddel is.

 • donderdag, 09 mei 2019

  Tony Gybels is een bekend figuur in Heusden. Hij doet bijna al zijn korte verplaatsingen met de fiets. Hij is onder meer actief voor de dorpsraad. Hier zie je hem in de buurt van de dorpstuintjes, één van de werkdomeinen van de dorpsraad.

 • woensdag, 01 mei 2019

  De fietser van de week vinden we deze keer terug bij Theater Tol, dat een adembenemend spektakel verzorgde tijdens Mijn-Kracht. Dit waren dus acteurs die de fiets functioneel gebruikten tijdens het werkt. De voorstelling ‘Pedaleando hacia el cielo’ of ‘Peddelend tot in de hemel’ bracht een liefdesverhaal op 50 meter hoogte. Een teken van Heusden-Zolder als fietsgemeente van de grond komt?