FIETSER VAN DE WEEK

Geert Ceyssens

woensdag, 20 maart 2019

Geert Ceyssens fietst dagelijks 16 km op en af naar Wijchmaal bij Peer waar hij les geeft. Zijn vrouw Lindsay Reekmans pendelt ook meestal naar het werk. Vorig jaar verkochten ze hun tweede auto, waardoor ze letterlijk de slogan 'Elke fietser is een auto minder!' waarmaken. De Fietsersbond Heusden-Zolder is daar blij mee.



Bron: Internetgazet heusden-zolder.eu

 • woensdag, 13 maart 2019

  Claire en Gert hebben fietsen altijd als prioritair vervoermiddel beschouwd voor alle korte ritten. Zo namen ze de kinderen jaren mee op sleeptouw, woon-school- en woon-werk-verkeer was heel normaal met de fiets. Een tiental jaren geleden moesten Gert en Claire noodgedwongen overstappen op een tandem en dat was een openbaring. "Hadden we dat maar eerder gedaan: samen op de fiets is voor ons de ideale tijdsbesteding!

 • woensdag, 06 maart 2019

  Roeland en Isabelle Silkens-Vermeyen zijn opa Toefke dankbaar omdat hij hun kinderen Jens en Lobke elke dag met de fiets naar school brengt. Sinds september zijn ze nog maar één keer met de auto gegaan want weer en wind houden hen niet tegen. De kleinkinderen vinden het ook heerlijk om met opa een fietstourke te doen. 

  Bron: Internetgazet heusden-zolder.eu

 • woensdag, 27 februari 2019

  Als 'fietser van de week' nomineren we deze keer de 3 bouwgezellen van de vroegere Bouworde, het huidige SIBO, in de Kapelstraat. 
  Richard Vanslembrouck, Adam van Wees en Harry Moolenaar zijn niet meer piepjong, maar stilzitten is er niet bij. 
  Ze doen bijna al hun verplaatsingen met de fiets waardoor ze gezond blijven en er meer plezier aan beleven. Ze dragen ook hun steentje bij aan milieu en veiligheid.